CHP Sözcüsü Öztrak, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım Arasındaki Farkı Açıkladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak bir son dakika açıklaması yaptı. Öztrak yaptığı açıklamada , geçersiz oyların sayılması sonrası Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım 'ın arasındaki farkı duyurdu.

CHP Sözcüsü Öztrak, Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım Arasındaki Farkı Açıkladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak , itiraz edilen oylarda son durumu aktardı.

İtiraz sonrası İstanbul 'da bir ilçede geçersiz oylar tekrar sayıldı. Sayımın yapılması sonrası bazı oylarda değişiklik oldu. ChP Sözcüsü Faik Öztrak ise şimdi bir açıklama yaptı. Canlı yayında yaptığı açıklamada Öztrak, itirazlar sonucu son durumu aktardı.

Öztrak yaptığı açıklamada , toplamda 119 bin 652 geçersiz oyun sayıldığını , geçersiz olan bu oylardan 2 bin 184 'ünün Binali Yıldırım 'a, 785 'inin de Ekrem İmamoğlu 'nun hanesine yazıldığını söyledi.

İşte Öztrak 'ın açıklaması:

“Bu süreç Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçecektir. Partimiz sandığın namusunu korumaya kararlıdır. Sandıktan çıkan milletin iradesinin sandık başında birileri tarafından engellenmesine izin veremeyiz.

FARK 18 BİN 712 OLDU

İstanbul ile ilgili 119 bun 652 toplam geçersiz oy sayılmıştır. Bunlardan 2 bin 184 oy Yıldırım’a  785 oy İmamoğlu’na yazılmıştır. Aradaki fark 18 bin 712’dir. Sayın İmamoğlu’nun ve Yavaş’ın mazbatalarının verilmesi gerekmektedir.”

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA