Sevmek İstediği Zehirli Yılan Kolundan Soktu

29 yaşındaki bir kişi, ormanda gezerken karşılaştığı bir yılanı sevmek istedi. Ancak yılan , genç tam elini uzattığında onu ısırdı.

Sevmek İstediği Zehirli Yılan Kolundan Soktu

Kastamonu 'da bir genç, ormanda gezerken bir yılana rastladı. Yılan, kendisini sevmek isteyen genci ısırdı ve hastanelik etti.

Kastamonu 'ya bağlı Cide İlçesi 'nde meydana gelen olayda, kestane toplamak ve gezmek için ormanın yolunu tutan genç, ormanlık alana geldiğinde ise bir yılanla karşılaştı. 29 yaşıındaki Okan Duru isimli genç, Cide 'de bulunan Kasm köyü yolu üzerindeki ormanlık alanda kestaneleri topladığı sırada ise 80 cm uzunluğunda boz bir yılan gördü.

Çevreyi ve doğayı oldukça seven, hayvan sevgisi de çok olan genç, yılana doğru yaklaştı ve onu eline alıp sevmek istedi. Tam elini film izle yılana uzatmışken, korkan yılan, Okan Duru 'ya saldırdı ve onu kol bölgesinden soktu. Yılan soktuntan sonra bağırarak yardım isteyen gencin yardımına, ormana beraber geldiği arkadaşı Gökhan Gülcan yetişti. İlk müdahalesi burada yapılan genç için hemen bölgeye ambulans çağrıldı.

İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genci Cide Devlet Hastanesi 'ne kaldırdı ve müşahade altına aldı.

İlk müdahalede ise yılanın zehirli olduğu öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara