Geleceğe Nefes Kampanyası Başladı-İşte Başvuru Sayfası

Tarım be Orman Bakanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada Geleceğe Nefes Kampanyasının başladığına yer verildi.

Geleceğe Nefes Kampanyası Başladı-İşte Başvuru Sayfası

Geleceğe Nefes kampanyası başladı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  bir açıklama yaptı ve Gelceğe Nefes kampanyasnının başlatıldığını söyleyerek , “11 Kasım 2019'da saat 11:11'de Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 81 ilimizde 2023 noktada 3 saat içinde tam 11 milyon fidanın toprakla buluşmasını sağlıyoruz.”  ifadelerini kullandı.

KAMPANYA NEDİR?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan önemli kampanya ile ilgili yapılan açıklamada “Sizler adına dikeceğimiz fidanları bu site üzerinden sanal olarak sahiplenebilmenizi istiyoruz. Sahiplendiğiniz fidanların dikim lokasyonu ile tören alanları farklı yerler olabilir.

Törenlerimize katılmak isterseniz, bulunduğunuz ilde yapılacak törenlerin lokasyonunu Tören Alanları bölümünden öğrenebilirsiniz.” ifadelerine yer verildi. 

gelecegenefes.com/

kampanyaya katılmak için yukarıdaki başvuru sayfasına gidin. Açılan sayfada Geleceğe Nefes kampanyası başvurunuzu yapın.