Cem Yılmaz Sahnede Fenalaştı

Önceki akşam sahneye çıkan Cem Yılmaz, gösteri sırasında fenalaştı. Edinilen bilgilere göre Yılmaz 'ın tansiyonunun düştüğü belirtildi.

Cem Yılmaz Sahnede Fenalaştı

Flaşhaber: Cem Yılmaz sahnede fenalaştı.

Edinilen son bilgilere göre ünlü komedyen Cem Yılmaz, önceki gün akşam saatlerinde sahneye çıktı. Sahnede gösterisi sırasında ünlü komedyen bir anda fenalaştı.  Yılmaz 'ın şaka yaptığını sanan ekip ve izleyiciler ise ilk başta  olaya tepkisiz kaldı. Ancak Cem Yılmaz 'cidden iyi değilim' deyince herkes dondu kaldı. Fenalaşan ünlü komedyen hemen kulise götürüldü.

AÇIKLAMA GELDİ: TANSİYONU DÜŞTÜ

Onlarca kişinin önünde bir anda fenalaşan Cem Yılmaz, çevredekilerin yardımı ile kulise götürüldü ve dinlendirildi. Verilen 20 dakikalık molanın ardından kendini toparlayan ünlü komedyen; tekrar sahneye döndü. Yapılan açıklamada ünlü komedyenin tansiyonunun düştüğü öğrenildi.

HAKAN HATİPOĞLU 'NDAN AÇIKLAMA

Cem Yılmaz 'ın gösterisine giden Hakan Hatipoğlu ise sosyal medya platformu Twitter 'da bulunan hesabı üzerinden gösteride yaşananları şu şekilde aktardı:

"Cem Yılmaz gösteride fenalaştı. Başta herkes şaka sandı. Kulise yönelip, "Cidden iyi değilim" deyince herkes dondu kaldı. Sonrasında anonsla ve 20 dakika gösteriye ara verildi. Yarım saate bomba gibi döndü. Tansiyonu düşmüş ama korkuttu sonrası kahkahalar.. Geçmiş olsun üstad"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA