Canan Karatay Ölüm Tehdidi mi Aldı?

Son dakika haberi: Prof. Dr. Canan Karatay, Habertürk ekranlarında merak edilen konulara ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken ölüm tehdidi aldı mı? sorusunu da yanıtladı.

Canan Karatay Ölüm Tehdidi mi Aldı?

Habertürk televizyonunda yayımlanan ve Didem Arslan Yılmaz'ın hazırlayıp sunduğu "Türkiye'nin Nabzı" adlı programa katılan Prof. Dr. Canan Karatay, 'gebelikte şeker yüklemesi' konusunu ele aldı.

Merak edilen bu knu hakkında detaylı bilgi veren Karatay, Didem Arslan Yılmaz 'ın sorularını da yanıtladı. 

Karatay açıklamasına şu şekilde başladı:

''Gebelikte şeker yüklemesi testi bebeği zehirliyor" sözleri nedeniyle şikayet edilmişti. Bu konuya ilişkin, ''Şikayet edenler, suçlayanlar, araştıranlar ve soruşturanlar Jinekoloji Derneği hepsi aynı kişiler. Ceza verenler Jinekoloji Derneği, Tabipler Birliği. Algı operasyonu yaratanlar da Jinekoloji Derneği ve de Tabipler Birliği. Ne demek bu? Taraftar değiller mi taraftarlar. Dünyanın hiç bir yerinde mecbur kılınmıyor ki, yapılmıyor ki. Daha İngiltere'de yeni kraliçenin torunları doğdu. Prenslere prenseslere acaba yapıldı mı? Tabi ki yapılmadı. İsveç'te de yapılmadı. Böyle bir şey yok. Bunun başka Betkanyon yöntemleri var"

CANAN KARATAY TEHDİT ALDI MI?

"Tehdit alıyor musunuz?" şeklinde gelen soruya Karatay, "Hayır hiç bir tehdit almadım. Ama hekimler huzursuz oldu diye düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar uygulamışlar" dedi. "İddianızın arkasında mısınız?" s sorusuna ise Karatay şu şekilde yanıt verdi:

"Hayır iddia değil bu bir gerçek. Çünkü şeker yüklemesinde hamile olun olmayın düşüp bayılıyorsunuz. Hamile bir kişinin düşüp bayılması doğru mu? Bir sürü zararı olduğu biliniyor. Bu sistem tehlikeli bir sistem. Şeker başından beri tehlikeli. Eğer hamile kalmak istiyorsanız anne ve babanın 6 ay önce kendilerine iyi bakması lazım. Bu bütün dünyanın sağlık programı organizasyonudur. Ben bunu söylüyorum. Şeker yüklemesi son 10 yılda çıktı."

Kamubulteni.com | Ankara