Böyle Fıtık Tedavisi Görmediniz

Zahide Yetiş 'e katılan bir kişi, fıtık tedavisi için gittiği kişinin yaptığı şeyleri anlattı. Çekiçle sözde alternatif tıpla Temel isimli kişi felç kalma tehlikesi ile karşı karşıya.

Böyle Fıtık Tedavisi Görmediniz

37 yaşındaki bir kişi, bel fıtığı şikayeti ile bir yere gitti ve felç tehlikesi ile karşı karşıya kaldı.

Zahide Yetiş 'in sunumu ile ekranlara gelen televizyon programına katılan Temel isimli kişi, eğilip kalkarken belinde ciddi şekilde ağrı çekiyordu. Bu ağrılar artık dayanamaz seviyeye geldiğinde ise Temel, çareyi sözde alternatif tıpta bulmak istedi. Yakınlarının tavsiye etmesi üzerine İstanbul 'un Ümraniye İlçesi 'nde bir yere gitti. 

Buraya tedavi olmak için giden Temel isimli kişiyi çekiçle tedavi ettiler. Zahide Yetiş 'in programına katılan Temel şu açıklamalarda bulundu: "Sadece eğilip kalkarken ağrı yaşıyordum, şimdi yürüyemiyorum."

FELÇ KALMA RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI

Tedavi olmak için gittiği yerde acı dolu anlar yaşadığını, çekiçle tedavi sırasında ciddi acılar çektiğini söyleyen kişi, daha sonra Betticket da bu ağrıların devam ettiğini söyledi.  Temel isimli kişi, Zahide Yetiş 'te yaptığı açıklamada, felç kalma riski ile karşı karşıya olduğunu söyleyerek, "MR sonuçlarını doktorlara gösterdim, bir an önce ameliyata girmen şarttır, ayakta kalman büyük bir risk, felç kalma riskiyle karşı karşıyasın dediler." ifadelerini kullandı.

Kamubulteni.com | Ankara