Belediye Başkanı ve Gençler Ormanlık Alanda Çöp Topladı

Haliliye Belediye Başkanı ve beraberindeki ekip, kentteki ormanlık alana gitti ve 50 çuval çöp topladı.

Belediye Başkanı ve Gençler Ormanlık Alanda Çöp Topladı

Belediye başkanından örnek davranış.

Şanlıurfa 'ya bağlı olan Haliliye Belediyesi 'nin Başkanı Fevzi Demirkol, beraberindeki bazı gençlerle kent merkezinde bulunan ormanlık alanda, piknikçilerin bıraktığı atıkları topladı ve 50 çuval çöpü temizledi.

Konu ile ilgili belediye başkanlığından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, temiz bir çevre oluşturulması ve buna dikkatlerin çekilmesi için AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından "AK Gençlik Çevre Dostu Projesi" 'nin faaliyete geçirildiğine yer verildi.

Söz konusu proje kapsamında Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile birlikte, AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve AK Parti Haliliye Gençlik Kolları Başkanı Fatih Özdemir ile teşkilat üyesi yaklaşık 100 genç toplandı ve şehir merkezinde bulunan kent ormanını temizledi. Piknikçilerin yoğun olarak kullandığı bölgeyi temizleyen kalabalık 50 çuval çp topladı.

Ormanlık alana pikniğe gelen vatandaşların da destek verdiği temizlik çalışması ile kısa sürede bölge temizlendi. Temizliğin ardından bir basın açıklaması yapan Belediye Başkanı Demirkol, temiz bir çevre olulturmayı hedeflediklerini söyledi.

Çöp toplamaya gelenlere teşekkür eden Demirkol açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Çevreye duyarlılığımızı göstermek açısından böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Gençlerimize teşekkür ediyorum. Temiz bir çevre bilinci oluşması açısından sembolik olarak yapılan bu hareketin, halkımızın günlük hayatına yansımasını istiyoruz. Böylesi çalışmalarla tertemiz çevreler oluşmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Haliliye Belediyesi olarak göreve başladığımızda 'Temiz Haliliye' diye başladık ve bu hedefimize ulaştık. Şimdi, 'Tertemiz Haliliye' diyoruz. İnşallah daha temiz bir çevreye sahip olacağız."

Kamubulteni.com | Ankara