YHGM'den Tayin Duyurusu: Sağlık Bakanlığı İller Arası Yer Değiştirme Başvurusu

Sağlık Bakanlığı YHGM 'den bir duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda 2019 Yılı Ocak Dönemi İsteğe Bağlı İller Arası Yer Değiştirme Suretiyle Atanma Kurası için başvuruların başladığına yer verildi.

YHGM'den Tayin Duyurusu: Sağlık Bakanlığı İller Arası Yer Değiştirme Başvurusu

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusu geldi.

Bakanlık Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında, söz konusu yer değiştirme için 24.01.2019 tarihi Perşembe günü noter huzurunda bilgisayar ortamında kura gerçekleştirileceğine yer verldi.

Yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Başvurular; ekteki takvim çerçevesinde Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü internet adresinde (https://yhgm.saglik.gov.tr/) yer alan Personel Bilgi Sistemi (PBS) üzerinden yapılacak olup münhal kadrolar göz önünde bulundurularak en fazla on (10) tercih yapılabilecektir.

Bu kuraya başvuracak olanlar, PBS üzerinden başvurularını kesinleştirdikten sonra başvuru formunun çıktısını imzalayarak T.C. Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şubesi Bilkent Yerleşkesi Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı 6001 Cad. No:9 06800 Çankaya /ANKARA adresinde olacak şekilde kargo ile gönderecekler ya da elden teslim edeceklerdir. Elden teslim etmek isteyenler, evraklarını kendisi veya noter tarafından vekâlet verdiği kişi aracılığı ile teslim edecektir. Aksi takdirde evrak teslim alınmayacaktır. Kura başvuru evrakları ilan metninde belirtilen süre içerisinde Bakanlığımıza ulaşmayanların başvuruları geçersiz sayılacaktır

İlan Metni
Münhal Kadrolar

Başvuru için TIKLAYIN