Trakya Üniversitesine Mülakatsız Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Trakya Üniversitesi'ne en az ortaöğretim mezunu sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Trakya Üniversitesi personel alımına ilişkin detaylar ve daha fazlası kamu bülteni haber sitesinde yer alıyor.

Trakya Üniversitesine Mülakatsız Ortaöğretim, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Personel Alımı Yapılacak

Trakya Üniversitesi Rektörlüğü'nden geçtiğimiz günlerde yapılan resmi duyuruda alımla ilgili, "Üniversitemiz Hastanesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin B fıkrası uyarınca sözleşmeli personel statüsünde çalıştırılmak üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacak olup ücretleri özel bütçeden ödenecektir." ifadelerine yer verilmiş, Çocuk Gelişimcisi, Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog, Hemşire ve Sağlık Teknikeri unvanları için başvuruların kabul edileceği belirtilmişti.

Kontenjan dağılımı ve adaylarda aranan nitelikler aşağıdaki gibi olacak: 

Başvurular kimlik belgesi fotokopisi, diploma belgelerinin fotokopisi, başvurulan unvan için talep edilen sertifika fotokopisi , çalışma ya da tecrübeyle ilişkin belge, KPSS puanını gösteren belge ve 1 adet fotoğrafla birlikte 2 Kasım 2018 tarihine kadar Trakya Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.

Adaylar KPSS puanlarının yüksekliğine göre belirlenecek. Atamaya hak kazanan adaylar Trakya Üniversitesi'nin resmi internet sayfasından başvuruların sona ermesinden sonraki 5 iş günü içerisinde ilan edilecek.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN