Sendikadan Gökhan Gönül'e Tepki-Gökhan Gönül Açıklama Yaptı

Önceki akşam oynanan karşılaşmada sağlık personeline sert şekilde tepki gösteren Gökhan Gönül 'e bir tepki de Sendikadan geldi. Gökhan :Gönül ise tepkiler sonrası bir açıklama yaptı.

Sendikadan Gökhan Gönül'e Tepki-Gökhan Gönül Açıklama Yaptı

Önceki akşam oynanan karşılaşmada Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Gönül'ün sağlık personeline davranışı büyük tepki çekti.

Yaşanan bu olayın ardından sosyal medyada da büyük tepki çeken Gökhan Gönül hakkında Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş de bir açıklama yaptı. Memiş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Futbol Federasyonu, rakip oyuncuyu sedyeyle götürmeye çalışan sağlık görevlisine müdahale eden, onu tartaklayan her kim olursa olsun, sadece görevini yerine getirmeye çalışan sağlık personelinin dokunulmaz olduğunu ciddiyetle hatırlatmalıdır."

Twitter hesabı üzerinden  bir paylaşım yapan ve Gökhan Gönül 'e tepkisini dile getiren Memiş, önceki akşam Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan ve Antalyaspor 'un galibiyeti ile sona eren karşılaşmada, Antalyaspor önde iken sakatlanan futbolcunun yana hızlı alınması için Gökhan Gönül sağlık personeline sert tepki gösterdi. Memiş bu olayla ilgili, "Futbol Federasyonu, rakip oyuncuyu sedyeyle götürmeye çalışan sağlık görevlisine müdahale Ultrabet eden, onu tartaklayan futbolcu Gökhan, Hakan, Ahmet, Mehmet, her kim olursa olsun, sadece görevini yerine getirmeye çalışan sağlık personelinin dokunulmaz olduğunu ciddiyetle hatırlatmalıdır." dedi.

GÖKHAN GÖNÜL 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Gökhan Gönül ise kaşrılaşma sonrası tepki gelince şu açıklamayı yaptı:

"Tansiyonu yüksek bir maç, görüntüye bakınca sağlıkçıya vuruyormuşum gibi gözüküyor ama öyle bir şey yok. Bir an önce oyuncuyu kenara götürmesi için bir hamle yaptım, vurmadım ama görüntülerde öyle gözüküyor. Sağlıkçı arkadaş da buralarda bir yerlerdedir, eğer 'Gökhan bana vurdu' derse benim adıma söylenen her şeyi kabul ediyorum. Hızlı bir şekilde iterken bir anda kendimi kontrol etmeyi başardım. Vuracak olsam dengesi bozulurdu."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA