Sağlık Bakanlığı Zimmet Sorgulama Ekranı

Sağık Bakanlığı zimmet duyurusu önceki gün akşam saatlerinde geldi. 2018/4 ve 2018/5 KPSS atamaları ile yerleşen adaylardan zimmete düşenlerin göreve başlamaları hakkında detaylar haberimizde.

Sağlık Bakanlığı Zimmet Sorgulama Ekranı

Sağlık Bakanlığı, önceki akşam yaptığı açıklamada 2018/4 ile atanan son adayların ve 2018/ ile ataması yapılan adayların zimmet duyurusuna yer verdi.

Sağık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından önceki gün akşam saatlerinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda göreve başlama işlemleri hakkında bilgi verildi ve KPSS 2018/4 ile 2018/5 ile Bakanlık bünyesindeki hastanelere atanan adayların göreve başlama işlemlerine ait duyuruya yer verildi.

Söz konusu duyuruda ataması yapılan ve zimmete düşen adayların izleyeceği yola yer verildi. Açıklama şu şekilde;

"KPSS-2018/4 ve KPSS-2018/5 sonuçlarına göre istihdam edilecek sözleşmeli sağlık personeline ilişkin atama işlemlerinin, güvenlik soruşturması/arşiv araştırması işlemleri tamamlandıktan sonra yapılacağı duyurulmuştu.

Bu kapsamda güvenlik soruşturması/arşiv araştırması işlemleri tamamlananların listesi il sağlık müdürlüklerimize gönderilmiştir. Sözleşmeli sağlık personeli adaylarının göreve başlama taleplerini içeren başvuruları, Ek-3’de belirtilen şekilde ilgili birimlerimizde kurulan komisyonlar tarafından alınacak, göreve başlama işlemleri aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır."

Kayıt hakkında detaylar için TIKLAYIN

ZİMMET SORGULAMA

Ataması yapılan sağlık personelleri, zimmete düştükten sonra göreve başlıyorlar. Soruşturmaları tamamlanan ve göreve başlamasına karar verilen adaylara YHGM'den duyuru gelir ve zimmete düştüklerine yer verilir. Zimmet sorgulaması ise Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden yapılır. 

Zimmet sorgulama için TIKLAYIN

SAĞLIK PERSONELLERİ HAKKINDA GELİŞMELER VE ALIMLAR İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER