Sağlık Bakanlığı 5 Bin 298 İşçi Alımında Flaş Gelişme (İşte Sonuçların Açıklanacağı Site)

Sağlık Bakanlığı bünyesine 5 bin 298 kadrolu sağlık işçisi alınacak. Edinilen son dakika bilgilerine göre adayların başvuruları İŞKUR şubesinde başvurularım kısmında görünmüyor. Peki başvurularımda neden görünmüyor? Kura Çekimi ne zaman? İşte sonuçların açıklanacağı sayfa ve başvurularım kısmında başvurunuzun görünmeme nedeni.

Sağlık Bakanlığı 5 Bin 298 İşçi Alımında Flaş Gelişme (İşte Sonuçların Açıklanacağı Site)

Sağlık Bakanlığı 5298 kadrolu sağlık işçisi alımında flaş gelişme !

Eylül ayı başında yayımlanan ilanda Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelindeki hastaneler bünyesinde istihdam etmek üzere mezuniyet şartı olmadan 5 bin 298 kadrolu sağlık işçisi alımı yapılacağı bildirildi. İlana başvurular Eylül ayının ilk iki haftasında alındı. Başvuruların sona ermesinin ardından adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak kadrolu sağlık işçisi alımı kura sonuçlarını bekleyen adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

ALIMLAR KADROLU

Taşerona kadronun verilmesinin ardından hastanelere personeller, taşeron olarak değilkadrolu olarak alınmaya başladı. 5 bin 298 işçi alımında da alımlar kadrolu olacak. 

KURA ÇEKİMİ 25 EKİM 'DE

Sağlık Bakanlığı 5 bin 298 kadrolu işçi alımı için kura çekimi yapacak. Herhangi bir mezuniyet sınav ve yaş şartı olmadan yapılan sağlık işçisi alımında atanacaklar kura ile belirlenecek. 25 Ekim 2018 Perşembe günü Ankara 'da yapılacak olan kura çekimi sonucunda hastaneler bünyesinde çalışmaya hak kazanan adayların adları belirlenecek.

BAŞVURULARIMDA KAYBOLDU NE OLACAK?

İŞKUR internet şubesi başvurularım kısmında adayların başvuruları görünmüyor. Bunun nedenini araştıran adaylar için biz de bu haberimizi kaleme aldık. Başvuru listelerinin tamamı Sağlık Bakanlığına gönderildi. Başvurularım kısmında başvurunuzun gözükmemesi sıkıntı değil. 25 Ekim günü yapılacak kuraya adınız eklenecek. Kura sonucunu bekleyin.

SONUÇLAR BU ADRESTE

Sağlık işçisi alımında adaylar sonuçlara internet üzerinden hangi sayfadan bakacaklarını araştırmaya başladı. Kamubulteni.com olarak Ankara'da gerçekleşecek kura çekiminin sonuçlarını takipçilerimiz ile anbe an paylaşacağız. Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza indirin ve kadrolu işçi alımı kazananlar listesi açıklandığı anda telefonunuza bildirim alın.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara