Sağlık Bakanlığı 25 Ekim 2018 Kurası Çekilecek İller ve Sonuç Açıklama Saati (Bugün)

Sağlık Bakanlığı 81 İldeki hastanelere kadrolu sağlık işçisi alımı yapıyor. İlgili alım için kura çekimi 25 ve 26 Ekim günleri yapılacak. İşte 25 Ekim 2018 Perşembe günü kura çekimi yapılacak iller ve sonuç açıklama saati.

Sağlık Bakanlığı 25 Ekim 2018 Kurası Çekilecek İller ve Sonuç Açıklama Saati (Bugün)

Sağlık Bakanlığı 5 bin 298 kadrolu işçi alımı kuraları bugün çekilecek.

Yapılan açıklamada kura çekiminin 2 güne yayıldığı ve aşağıda belirtilen illerde kura çekiminin 25 Ekim günü, bu illerin dışındaki illerde ise kura çekiminin 26 Ekim 2018 Cuma günü gerçekleştirileceğine yer verildi. 

Yapılan açıklamada kura çekiminin sabah saatlerinde başlayacağı ve aşağıda yazan tüm iller sona erene kadar devam edeceğine yer verildi. Kura sonuçları ise saat 20,00 'da Sağlık Bakanlığı tarafından internet üzerinden duyurulacak.

25 Ekim tarihli kura çekimi ile ilgili Sağlık Bakanlığı 'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"1.Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Marangoz (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,

2.Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Isparta, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Manisa, Merkez Teşkilat, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Siirt, Sinop, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Yalova, Yozgat illeri Temizlik Görevlisi (normal, engelli, eski hükümlü/TMY) kurası 25 Ekim 2018 Perşembe günü,"

KURA SONUÇLARI HANGİ İNTERNET SİTESİNDE YAYIMLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ve atamaya hak kazanan adaylar Kamubulteni.com 'da olacak. Siz de kura sonucu açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara