Sağlık Bakanlığı 2019 Yılı Personel Alımı Açıklaması Bekleniyor

Yüz binlerce sağlık personeli, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'dan 2019 yılı personel alımı sayısını bekliyor. Sağlık personelleri, her gün Twitter'da düzenledikleri etkinlikle atama istiyor.

Sağlık Bakanlığı 2019 Yılı Personel Alımı Açıklaması Bekleniyor

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı personel alımı sayısı hala açıklanmadı.

Bakanlığa geldiği ilk gün bir paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,  ilk olarak atanamayan sağlık personellerinin sorunları ile ilgileneceklerini, sağlık çalışanlarının da verilmeyen hakları üzerinde çalışmalar yapackalarını söyledi.

REİSTENSAĞLIĞA60BİNATAMA

Twitter adresi üzerinden bir açıklama yapan Bakan Koca , şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu açıklamanın üzerinden aylar geçti ama hala sağlık personeli alımı için merkezi atamaya çıkılmadı. Sağlık işçisi alımları bile çok geciktirildi. 

2019 YILI PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Yüz binlerce sağlık personeli , 2019 yılında alınacak personel sayısının açıklanmasını bekliyor. 2019 yılı bütçesi TBMM 'den geçti ama hala kaç kamu personeli ataması yapılacağı açıklanmadı. Açıklamanın bir an önce gelmesi ve 2019 yılında yapılacak sağlık personeli alımı sayısının belirlenmesi gerekiyor. 

25 BİN ALIM İÇİN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

TBMM 'de bütçede konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "6 bin 409 kişinin alımını yapıyoruz. Alımlar önümüzdeki haftalarda bitmiş olur. Ayrıca 2019'da 25 bine yakın hekim ve eczacı atamamız olacak. Açılacak şehir hastanelerimiz var, buna ek olarak genel bütçeden 63 hastanenin açılışı olacak." demişti.

SAĞLIK BAKANLIĞI 'NDAN AÇIKLAMA GELİR GELMEZ BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK , TÜM KAMU ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara