Koluna Serum Takıp Uyuyan ATT Hayatını Kaybetti

Acil Tıp Teknisyeni, içine vitamin ve grip ilacı koyduğunu söylediği serumla odasına gitti. ATT, hayatını kaybetti.

Koluna Serum Takıp Uyuyan ATT Hayatını Kaybetti

ATT  hayatını kaybetti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre , Kütahya 'da Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi 'nde acil tıp teknisyeni olarak görev yapmakta olan 25 yaşındaki Esra Taşkın, nöbetten çıktıktan sonra ilçeye bağlı Akdağ beldesi Kınık Mahallesi 'nde bulunan anne ve babasıyla birlikte kaldığı evine doğru gitti.

Annesi Sema Taşkın 'a grip olduğunu  söyleyen Taşkın, koluna takılı olan serumun içerisine grip ilacı ile vitamin ilave ettiğini aktardı. Daha sonra Esra Taşkın, uyumak için odasına gitti.

Bir süre sonra 25 yaşındaki kadının annesi Sema Taşkın, kızını kontrol etmek için odaya girdi. Kızına seslenen ve tepki alamayan ve onu uyandıramayan Sema Taşkın, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa süre içinde bölgeye gelen sağlık ekipleri , bölgede yaptıkları ilk incelemede Esra  Taşkın'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. 

Esra Taşkın 'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından yaklaşık bir yıldır görev yaptığı Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi 'nin morguna kaldırıldı.

Taşkın 'ın kesin ölüm nedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morgunda yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA