6500 Ambulans Şoförü-ATT-Sekreter Alımında Yeni Gelişme

Sağlık Bakanlığı yeni personel alımı için son dakika gelişmesi. Bakanlıktan edinilen son dakika bilgilerine göre alımda sayının 6400 olduğu belirtildi. İşte yaşanan son gelişmeler.

6500 Ambulans Şoförü-ATT-Sekreter Alımında Yeni Gelişme

Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü, ATT, sekreter ce VHKİ alımı hakkında son dakika gelişmesi.

Sağlık Profesyonelleri Platformu  Aras Ali Altıntaş  SPP yönetim kurulunun Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına bağlı Sağlık Kurulu üyelerinden Sn. Necdet Ünüvar,  Bakan Yardımcısı Sn. Muhammed Güven ve diğer bakan Yardımcısı Sn. Halil Eldemir ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmesininin sonucunu sosyal medya hesabı üzerinden aktaran Altıntaş, Sağlık Bakanlığı yeni personel alımına değindi.

Bakan Fahrettin Koca 'nın belirttiği 6500 alım hakkında edindiği son bilgiyi aktaran Altıntaş, 6400 personel alımı için hazırlıklarda son aşamaya gelindiğini söyledi.

MALİYE 'DEN ONAY ÇIKTI

Edinilen son bilgilere göre, 6400 alım için Maliye Bakanlığı 'ndan onay alındığı ve onayın çıkmasının ardından ilanın artık yayımlanacağı bildirildi. Bakan Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada ilanın bu ay yayımlanacağını söyledi. Ancak TBMM Genel Kurulu 'nda Koca, açıklamasında alımın önümüzdeki aylarda yapılacağını söyledi.

Ancak Sağlık Kurulu üyelerinden Sn. Necdet Ünüvar, aktardığı son dakika bilgisine göre ilan için onayın Maliye'den alındığı ve ilanın her an yayımlanabileceğini söyledi. 

YENİ BİLGİLER GELİYOR

Sağlık Bakanlığı personel alımı hakkında yeni bilgiler yarın ve önümüzdeki günlerde gelecek. Söz konusu bilgiler ve ilan geldiği anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve Facebook grubumuza üye olun.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN