4/B'lilere Kadro, 4+2 ve Kurum Dışı ASE'ler İçin Çalışma Var mı? İşte Son Bilgiler

Sağlık Bakanlığı personelleri ile ilgili son dakika bilgileri. 4/B'lilere kadro, 4+2 'ler için çalışma hakkında son bilgiler haberimizde.

4/B'lilere Kadro, 4+2 ve Kurum Dışı ASE'ler İçin Çalışma Var mı? İşte Son Bilgiler

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 4/B'li çalışan personeller ile vekil - kamu dışı ASE’ler ve 4+2 'ler için son dakika bilgisi.

Sağlık Bakanlığı 'ndan düzenleme ve kadro bekleyen adaylar için son dakika gelişmesi. SPP yönetim kurulunun Sağlık Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığına bağlı Sağlık Kurulu üyelerinden Sn. Necdet Ünüvar ile bir görüşme yapan Sağlık Profesyonelleri Platformu Aras Ali Altıntaş,4/B 'lilere kadro, vekil ve kamu dışı ASE'ler ile 4+2'ler ile ilgili yaptığı görüşmenin detaylarını aktardı.

4+2 'ler için yaptığı görüşmeyi aktaran Altıntaş, detayları şu şekilde aktardı:

"4+2 icin çalışmaların devam ettiği Devlet personel Başkanlığının lobuyla ilgili görüş talep ettiğini çok yakın zamanda olmasa da bir düzenleme olacağını, icerigin netleşmediğini öğrenmiş bulunuyoruz.  Bu konuyu ısrarla devam ettirip mazeret tayinlerini eğitim,sağlık, es durumunu, becayisi, can güvenliğini Örneklerle açıkladık. Ayrıca 6 yılın çok uzun bir sure olduğu görüşünü yineledik."

4/B'lilere , vekil ve kamu dışı ASE'ler için herhangi bir kadro çalışması olmadığını aktaran Altıntaş, şu ifadeleri kullandı:

"4/B li vekil ve kamu Disi ASE’ler icin kadro Calismasi maalesef su an icin düşünülmüyor."

Detaylar geldiğinde , 4/B kadro çalışmaları başladığında ve 4+2 için yeni gelişmeler yaşandığında haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.