SGK'ya 415 VHKİ Alımı İçin Kadro Verildi

Son dakika haberi: Sosyal Güvenlik Kurumuna 415 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için kadro ihdası yapıldı. İşte detaylar.

SGK'ya 415 VHKİ Alımı İçin Kadro Verildi

SGK 415 VHKİ alımı yapacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 'na 415 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için kadro verildi. 2019 ve 2020 yıllarında yapılması için ihdas edilen VHKİ kadroları için detaylar haberimizde.

415 ALIM

Resmi Gazete 'de bugün yayımlanan kararda Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosuna 415 kamu personelli alımı yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

Merkezi atama ve açıktan atama ile yapılacak kamu personeli alımında başvuru genel şartları şu şekilde olacak:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, görevi kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak,
  • Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak,
  • Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

İLAN GELDİĞİNDE BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN