MEB'de 2 Genel Müdür Değişti

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda MEB ODSGM Genel Müdürü, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri genel Müdürü, DSİ hukuk müşaviri ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörünün değiştiğine yer verildi.

MEB'de 2 Genel Müdür Değişti

Resmi Gazete 'de MEB, DSİ ve Üniversite atama kararları yayımlandı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürü, DSİ Hukuk Müşaviri ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörünün değiştiğine yer verildi.

İşte Resmi Gazete'de yayımlanan karar:

"Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usüllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin, 9'uncu maddesinin birinci fıkrası gereğince; EK listede kimlikleri yazılı general ve amirallerin, isimleri hizalarında belirtilen görev yerlerine atanmalarına karar verilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne Anıl YILMAZ atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Sadri ŞENSOY atanmıştır.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan I. Hukuk Müşavirliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Huri TEMEL atanmıştır.

Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. İbrahim ÖZCOŞAR atanmıştır."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA