İlan Resmi Gazete'de: Belediyeye 30 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında belediye zabıta memuru alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS 70 puan şartı ile 30 zabıta memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

İlan Resmi Gazete'de: Belediyeye 30 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında bir ilan yayımlandı.

Geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilan bugün de Resmi Gazete 'de yayımlandı ve başvuru yapmak isteyen adaylara  önemli uyarılar yapıldı. Yayımlanan ilanda İstanbul 'un Fatih Belediye Başkanlığı bünyesine zabıta kadrosunda istihdam etmek üzere 30 adet memur alımı yapılacağına yer verildi.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak Belediye bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak memur alımında adayların lisans mezunu olması gerektiğine yer verildi.

MEZUNİYET ŞARTI

30 Zabıta memuru alımına başvuru yapascak adayların aşağıdaki bölümlerden mezun olmaları gerektiğine yer verildi:

"Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak"

KPSS ŞARTI

Zabıta kadrosuna başvuru yapacak adayların yukarıdaki bölümlerden mezun olması ve KPSS'den en az 70 almış olması gerektiğine yer verildi. Adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 almış olması gerekmektedir.

BOY KİLO VE YAŞ ŞARTI

Belediye tarafından yayımlanan ilanda boy kilo ve yaş şartı ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak."

BAŞVURULAR 5 KASIM'DA BAŞLAYACAK

Fatih Belediyesi zabıta alımı başvuruları 5 Kasım günü başlayacak. Başvuru formu yayımlandığı anda bildirim almak ve başvuru detayları hakkında bilgi almak, yeni zabıta memuru alımlarını öğrenmek için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara