7 Üniversitede Yeni Fakülte Açıldı-4 Üniversitede Bazı Bölümler Kapatıldı

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda bazı üniversiteler bünyesindeki fakültelerin kapatıldığını, bazı üniversiteler bünyesine yeni fakülte açılmasına karar verildi.

7 Üniversitede Yeni Fakülte Açıldı-4 Üniversitede Bazı Bölümler Kapatıldı

Bazı fakülteler kapatıldı yeni fakülteler açıldı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında bir karar yayınlandı. Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararında bazı illerdeki üniversitelerdeki fakültelerin kapatılması , bazı üniversiteler bünyesinde yeni fakültelerin açılması kararlaştıırldı.

İşte yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı.

Bu karara göre Ardahan Üniversitesi bünyesine sağlık bilimleri fakültesi, Bingöl Üniversitesi bünyesine kıraat ilmi enstitüsü, Çankırı Karatekin Üniversitesi bünyesine Hukuk Fakültesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesine Sağlık Bilimleri Fakültesi, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa 'ya Nanoteknoloji ve Biyoteknoloji Enstitüsü, Nevşehir Hacı Bektaş Verli Üniversitesi bünyesine Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesine ise Hamidiye Yabancı Diller Yüksekokulu kuruldu. 

Kararda Ardahan Üniversitesi bünyesindeki salık bilimleri yüksekokulunun , Çukurova Üniversitesi bünyesindeki sivil havacılık Yüksekokulu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesindekli Hatay Sağlık Yüksekokulu ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi bünyesindeki Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulununu kapatıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA