Yeni Parti Kurulacak mı? Ahmet Davutoğlu Açıkladı

Diyarbakır 'da düzenlenen iftar programına katılan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu gündeme ilişkin konuları değerlendirirken yeni parti kurulacak mı sorusunu da yanıtladı.

Yeni Parti Kurulacak mı? Ahmet Davutoğlu Açıkladı

Ahmet Davutoğlu yeni parti hakkında açıklamada bulundu.

Son günlerde yeni parti kuracak iddiaları ile sürekli gündeme gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, önceki akşam Diyarbakır 'da düzenlenen iftar yemeğine katıldı ve programda önemli açıklamalarda bulundu.

Daha önce gündemde yer alan iddialara göre dünkü iftar programında Davutoğlu 'nun yeni partiyi açıklayacağı ifade edilmişti. Ancak iddialar tutmadı ve yeni parti konusu açılmadı. 

İftar programında kürsüye çıkan Ahmet Davutoğlu, "Yeni siyasi hareket gelecek mi?" sorularına cevap verdi.

Davutoğlu, "Diyarbekirli kardeşlerimle kucaklaşmak boynumuzun borcudur. Değerli Diyarbekirliler, bütün bu karamsarlık rüzgarını durduracak şey bizim irademizdir. Milletin yüreğini yüreğine buluşturmayandan devlet adamı olmaz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra iftar programında gazetecilerin yoğun şekilde yönlendirdiği “Parti kuracak mısınız?“ sorularına kesin bir dille cevap veren Davutoğlu, "Gerekeni konuşmamda söyledim. Önemli olan memleketimizin en iyi şekilde geleceğe hazırlanması." yanıtını verdi ve yeni parti iddialarının asılsız olduğunu ifade etti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA