Süleyman Soylu Hakkında Bomba İddia

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Edinilen son dakika bilgilerine göre Süleyman Soylu 'nun yeni göreve alınacağına yer verildi.

Süleyman Soylu Hakkında Bomba İddia

Cumhuriyet Yazarı Erdem Gül, Süleyman Soylu ile ilgili flaş bir iddiayı ortaya attı.

Cumhuriyet 'in bugün sayısında yayımlanan yazıda Gül, 24 Haziran seçimlerinden sonra CHP 'de meydana gelen tartışmalar ile dağınıklıktan faydalanan AK Parti ile MHP 'nin sessiz şekilde yerel seçim planlaır yaptığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin açıklaması ile ittifaka doğru evrildiğine yer verdi. Henüz Bahçeli 'nin bu ittifak çıkışına hükümetten bir cevap gelmedi ama önümüzdeki günlerde ittifak ile ilgili bir açıklama gelmesi bekleniyor.

İYİ Parti ile Saadet Partisi 'nden ittifak için gelen Bu kez olmaz tavrı ise AK Parti ile MHP için büyük avantaj olarak görülüyor. Bu sebepten dolayı büyükşehirlerde AK Parti ile MHP 'nin bir ittifaka varması bekleniyor.

SÜLEYMAN SOYLU İÇİN BOMBA İDDİA

Bugün yer alan ve basında oldukça ses getiren haberde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'nun bu görevindne alınacağı ve Ankara Belediye Başkanlığı 'na aday olarak gösterileceğine yer verildi.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"Daha önce kulislerde ismi adaylar arasında geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, olası bir ittifakın en güçlü ismi olarak konuşulmaya başlandı. İktidar blokunun en çok konuşulan ismi olan ve son olarak Cumartesi Anneleri'nin eylemine müdahalesiyle gündeme gelen Soylu için AK Parti içinde İstanbul Büyükşehir adaylığı konuşulmuştu. Ancak Ankara'daki sonuçlar ve HDP ve Kürt, sol oyların daha düşüklüğüne karşın MHP ve her renkten milliyetçi sağ oyların çokluğu, son zamanlarda bu kesimlerde en çok sevilen isim olan Soylu'nun Ankara yürüyüşünü güçlendiren bir faktör olarak görüldü."

Kamubulteni.com | Ankara