SDÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı Atandı-Kimdir, Nerelidir?

Son dakika haberi: Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü görevine İlker Hüseyin Çarıkçı atandı. Peki İlker Hüseyin Çarıkçı kimdir? Nerelidir? İşte detaylar.

SDÜ Rektörlüğüne Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı Atandı-Kimdir, Nerelidir?

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI atandı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda rektör atamalarına yer verildi. Atama kararında Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü görevine Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI 'nın ataması yapıldı.

PROF. DR. İLKER HÜSEYİN ÇARIKÇI KİMDİR? NERELİDİR?

İlker Hüseyin Çarıkçı 1970 yılında Isparta ''da dünyaya geldi.

İlk ve orteöğretiminin ardından 1993 yılında ODTÜ İşletmeyi bitireen Çarıkçı, Doktorasını Marmara Üniversitesi’nde Örgütsel Davranış alanında tamamladı. İş-aile dengesi, motivasyon, iletişim ve yönetim konularında araştırmaları bulunmakta ve bu konularda ders ve seminerler vermekte olan Çarıkçı,  Üniversiteden mezun olduğu 1993 yılından beri Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görev yapmaktadır. .

Bütün akademik unvanlarını Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi 'nde alan Çarıkçı, dekan yardımcılığı, anabilim dalı başkanlığı, bölüm başkanlığı, enstitü müdürlüğü ve dekanlık görevlerinde bulundu. YÖK bünyesinde Başkan Danışmanı ve Bologna Uzmanı olarak çalıştı. Altıncı Çerçeve, Comenius, Ulusal Ajans, BAP projelerinde yer aldı. Evli ve iki kız babasıdır. 14 Mayıs 2015 tarihinde Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğüne atandı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA