Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan 'Binali Yıldırım' Açıklaması: Yakışan Bir Tavır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan Binali Yıldırım'ın istifa kararıyla ilgili ilk değerlendirme 'Yakışanı yaptı Ama...'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan 'Binali Yıldırım' Açıklaması: Yakışan Bir Tavır

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın 31 mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin İBB adaylığı için meclisteki görevinden istifa edeceğini açıklamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Saadet Partisi Lideri, Binali Yıldırım'ın istifa kararının yakışan bir tavır olduğunu, bunun daha önce söylenmesi halinde bu zamana kadar yapılan spekülasyonların da gündeme gelmeyeceğini söyledi.

Temel Karamollaoğlu, "Binali Bey'e yakışır bir tavır oldu. Bunu baştan söylemiş olsaydı daha da güzel olurdu. İnsanlar boşuna spekülasyonlara girmezdi. Kendisinin bu kararını açıklamış olması sevindirici. Böyle bir karar aldığı için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Saadet Partisi Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Temel Karamollaoğlu, hükümetin ve Türk askerinin Irak'ın kuzeyindeki üs bölgesine yönelik provakasyona gerekli tepkiyi gösterdiğini belirtirken, Antalya'da yaşanan fırtına ve hortum felaketiyle ilgili de açıklamalarda bulundu. Saadet lideri, devletin buradaki vatandaşların kayıplarını ivedilikle karşılaması gerektiğini söyledi. 

Haftasonu belediye başkanı aday tanıtım toplantısıyla ilgili de konuşan Karamollaoğlu, "Konseptimiz belliydi, 'Dürüst Belediyecilik, Dürüst Başkan' şiarıyla yola çıktık. Buna da insanlarımız artık ihtiyaç duymaya başladı. Bu, eskiden pek gündeme getirilmezdi. Çünkü dürüstlük tabii olarak başkanlar ve belediyelerde olması icap eden bir özellik olarak ifade edilirdi. Ancak şimdi orada tereddütler doğunca, herkes bizim 'Dürüst Başkan, Dürüst Belediyecilik' anlayışımıza ihtiyaç var dediler. Bu konsepti aday tanıtım toplantısında enine boyuna dile getirdik" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA