Özhaseki'den Günler Sonra İlk Açıklama

Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan Mehmet Özhaseki 'den günler sonra ilk açıklama.

Özhaseki'den Günler Sonra İlk Açıklama

Mehmet Özhaseki 'den günler sonra açıklama.

Cumhur ittifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve Mansur Yavaş 'ın gerisinde kalan Mehmet Özhaseki , seçimden günler sonra bir açıklama yaptı. Bir teşekkür mesajı yayınlayan  Özhaseki 'nin Mansur Yavaş 'ı tebrik etmemesi dikkatleri çekti. 

Mehmet Özhaseki yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Yaptıgımız yu¨zlerce toplantı, miting ve programlarda, Ankara’mıza bir soz verdik: Ankara’mızı, ulkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun hale getirmek, dünyaya örnek bir başkent yapmak, ‘ben’ degil ‘biz’ merkezli, seffaf ve istis¸are odaklı bir yonetimi hakim kılmak için gecemizi gunduzumuze katacagımız konusunda Ankara’mızla ahitlestik. Secim gunu¨ geldi ve Ankara’mız kararını verdi”

ERDOĞAN VE BAHÇELİ 'YE TEŞEKKÜR

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek sözlerini sürdüren Özhaseki, “Bize oy veren, vermeyen tum vatandaslarımıza, birlikte yurumekten omrumun sonuna dek onur duyacagım AK Parti teskilatlarımıza, Milliyetci Hareket Partisi teskilatlarına, seçimlerde gorev alan tum sandık gorevlilerimize, guvenlik güçlerimize ve degerli basın mensuplarımıza tesekkur ediyorum. Güzel Başkentimize ve hemşehrilerimize gönülden sevgilerimle…” ifadelerini kullandı

MANSUR YAVAŞ 'I TEBRİK ETMEDİ

Özhaseki 'nin yayımladığı mesajda , seçimlerden zaferle ayrılan Mansur Yavaş 'ı tebrik etmemesi dikkatleri çekti.

İşte Özhaseki 'nin mesajı: