Nihat Hatipoğlu'ndan Tepkilere Flaş Cevap: Hepinizle Mahşerde..

Son dakika açıklaması: Nihat Hatipoğlu, yaptığı son dakika açıklamasında, rektör olarak atanmasının ardından gelen eleştirilere cevap verdi.

Nihat Hatipoğlu'ndan Tepkilere Flaş Cevap: Hepinizle Mahşerde..

Nihat Hatipoğlu 'ndan açıklama.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geötiğimiz hafta yaptığı atamada, Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ’nu Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü görevine atadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu  atama kararının ardından sosyal medya üzerinden Nihat Hatipoğlu’nun açıklamaları hatırlatılıp eleştiriler yağdırıldı.

SOSYAL MEDYA GÜNAHLARI ELEŞTİRİSİ

Hatipoğlu 'nun sosyal medya üzerinden en çok tepki alan açıklaması ise“Sosyal medya günahları” açıklamasıydı. Sosyal medya günahları sözleri ile gündeme gelmiş, paylaşım ve beğeniler konusunda herkesin dikkatli olması gerektiğini söyleyerek "Harama girmeyin, yanlış haber paylaşmayın, araştırmadan kişi hakkında yorum yapmayın. İftirayı paylaşmış olabilirsiniz "demişti.

ELEŞTİRİLER SONRASI İLK AÇIKLAMA

Rektör olarak atanmasının ardından ilk kez konuşan Nihat Hatipoğlu, sosyal medyadan gelen eleştirilere Twitter hesabından yaptığı açıklama ile tepki gösterdi Açıklamada Hatipoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Yıllardır aleyhime yazanlar,saldıranlar, hakaret edenler, iftira atıp yalan haberleri yayanlar.Hepinizle mahşerde karşılaşacağım.Merak etmeyin, hepinize hakkımı helal edeceğim. Peygamberimin, kin ve nefreti yasakladığını duyduğumdan bu yana O’nun huzurunda hak aramaktan vazgeçtim."

​​​​​​​