Mümtaz Şenel ve Eşine Silahlı Saldırı: Saldırının Nasıl Yapıldığı Belli Oldu

Son dakika haberi: CHP Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ile eşine silahlı saldırı düzenlendi. Gece eve gelen saldırganlar Mümtaz Şenel 'i iki ayağından vurdu.

Mümtaz Şenel ve Eşine Silahlı Saldırı: Saldırının Nasıl Yapıldığı Belli Oldu

CHP'li belediye başkanına silahlı saldırı.

Son dakika haberi : CHP Belediye Başkanı 'na silahlı saldırı düzenlendi Gazeteci İsmail Saymaz, son dakika olarak aktardığı bilgide sadırganların sabaha karşı eve geldiği ve biz polisiz diyerek içeri girdiği bildirildi. 

Yeşilova ilçesi Belediye Başkanı Mümtaz Şenel’in, Koyunlar Çeşme Mahallesi 'nde bulunan evine saat 04.30 sıralarında kimliği belirsiz bazı kişiler geldi.  Bu kişiler kapıyı çaldı ve  kapıyı açan Başkan Mümtaz Şenel ve eşi Fatma Şenel’e tabancayla ateş açtı. Başkan Mümtaz Şenel’in sağ ve sol ayaklarına 5 el ateş eden şüpheliler, eşi Fatma Şenel'i de ayağından vurduktan sonra kaçtı.

MÜMTAZ ŞENER AMELİYATA ALINDI

Yapılan son dakika açıklamasında iki ayağından vurulan Mümtaz Şenel ameliyata alınırken eşinin de tedavisinin sürdüğü bildirildi.

POLİS OLARAK TANITTILAR

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Saymaz şu ifadeleri kullandı:

"Bu da mı olacaktı? Salda gölünün kurtarılması için mücadele veren CHP’li Burdur Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel ve eşi sabaha karşı saat 4’te “Biz polisiz” diyerek eve gelen saldırganlar tarafından vuruldu. Şenel ameliyata alındı, eşi hafif yaralı."

CHP 'DEN AÇIKLAMA

Engin Özkoç yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Salda Gölü'nü talana karşı koruyan CHP'li Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ve eşi silahlı saldırıya uğradı. Saldıyı şiddetle kınıyorum. Korkmak, sinmek yok. Salda’yı sonuna kadar müdafaa edeceğiz.  Mücadeleye devam  Bu düzen değişecek"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ise şu ifadeleri kullandı: Salda Gölü'ndeki talana "buradaki kumları geri getireceğiz" diyerek direnen Burdur Yeşilova Belediye Başkanımız Mümtaz Şenel ve eşi sabaha karşı silahlı saldırıya uğradı! Hain saldırılarla hiçbir başkanımıza geri adım attıramazsınız! Başkanımıza ve eşine geçmiş olsun diyorum.