MHP'nin Yerel Seçim Sloganı : Beka için Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 31 mart yerel seçimlerinin kampanya sloganı 'Beka için Milli Karar, Cumhur için istikrar' oldu.

MHP'nin Yerel Seçim Sloganı : Beka için Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimler için sloganının 'Beka için milli karar, cumhur için istikrar' olduğunu açıkladı. Konuyla ilgili yazılı açıklama yayımlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında tarihi adımlar atmaya başlayan MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin, ihanete karşı dik duruş gösterdiği ve milli öncelikler doğrultusunda hareket ettiğini söyledi.

Yalçın, "Milli öncelikler ve beka tercihinin içinde sadece bu kavramların kelime anlamını aşan zengin kıymet hükümleri ve hassasiyetler yer almaktadır. Bunların içinde aidiyet duygusu, mensubiyet şuuru, maşeri vicdan, istikrar, milli şeref ve haysiyetin korunması, milli değerlerimizin muhafazası, din ve vicdan hürriyeti, inançlara saygı gibi daha nice etkenler sayılabilir." ifadelerini kullandı. 31 Mart seçim kampanya stratejisinin de bu doğrultuda belirlendiğini söyleyen Yalçın, "Kampanya konsepti olarak da 'Beka için milli karar, cumhur için istikrar' temel sloganını belirlemiştir. Bu ana temanın yanı sıra 'Sağduyunun birlikteliği, Cumhur İttifakı ' ve 'Türkiye ehline emanet' gibi tali sloganlar da seçim sathı mahallinde kullanılacaktır." dedi.

Kamudaki son dakika gelişmeleri, politika haberleri, gündemdeki son gelişmeler ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA