Meral Akşener'den Seçim Sonrası İlk Açıklama

İYİ Parti Genel Merkezi'nde seçim sonuçlarını takip eden Meral Akşener , ilk kez konuştu ve birlik beraberlik mesajı paylaştı. İşte Akşener 'in açıklaması.

Meral Akşener'den Seçim Sonrası İlk Açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 'den ilk açıklama geldi.

Azez 'den gelen şehit haberine değinen Akşener , şehidimize Allah 'tan rahmet diledi ve Saadet Partisine de başsağlığı diledi.

Hangi partiye oy vermiş olursa olsun , sandığa giden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Seçim sonucunda seçilen parti ayırmaksızın bütün kardeşlerimizi tebrik ediyorum. 

Sandık milli iradedeki en iyi adrestir. Sandık yine uyarısını vermiş ve iktidara mesaj gönderdi.

Milletime iktiara sandığa mesajınızı yollayın ve kulaklarınızı çekin dedi. Bu seçim bir ittifaklar seçimiydi. Ve Millet ittifakı başarılı bir sonuç aldı. Siyasette rekabet milletimizin işine yarar.

İktidar kendine çeki düzen verir. Aziz milletimiz bu seçimde verdiği mesajla bu sürecin önünü açmıştır.

Bu seçimle iktidar, unuttuğu milleti hatırlamak zorunda kaldı. 

Millet kötü gidişe dur demek için iktidarın kulağını çekmiş ve millet ittifakına güç katmıştır. İYİ Parti 'nin ittifaka kattığı güç ortadadır. Sadece iktidar değil tüm partiler bu süreçten sonra adımlarını dikkatli atması lazım.

Bu seçimde iftira değil iyilik kazandı, tehdit değil cesaret kazandı. 

Tenceresi kaynamayan evler, gençler kazandı. Siftah yapamayan esnaf, memurlar, EYT 'liler ve emekliler, işçiler bu seçimi kazandı.

Yendik demeyeceğiz. Bu bir başarıdır.