Mehmet Özhaseki 'Para ,Personel, Mekan, Algı Yönetimi Bilmeyenin Ne İşi Olur Belediye Başkanlığı'nda?'

AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Mehmet Özhaseki 'Para ,Personel, Mekan, Algı Yönetimi Bilmeyenin Ne İşi Olur Belediye Başkanlığı'nda?'

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala başkentte ilçe ve köylere ziyaretlerini sürdüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Keçiören'da Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu üyeleriyle buluştu. 

Ankara Sivaslılar Dernekler Federasyonu üyeleriyle kahvaltı yapan Özhaseki'ye eşi Neşe Özhaseki ve AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz da eşlik etti. Burada vatandaşlara hitap eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, belediye başkanlarının ehliyet ve liyakat sahibi olması gerektiğini, bilgi birikimi olmayan büyükşehir yönetmeyen kişilerin ileriki dönemlerde sorunları beraberinde getirebileceğini söyledi. 

Mehmet Özhaseki, "Bir yöreyi, beldeyi veya büyükşehri yönetmeye gücü yetecek, aklı erecek, bilgisi, birikimi olacak. Yani işi bizim sırtımızda öğrenmeyecek. Eğer bizim sırtımızda öğrenecekse yandık vallahi. Koca koca bütçeleri sağa sola harcar, perişan oluruz. Adam işi öğrenene kadar zaten 5 sene gider. Koca bütçeleri de harcar, kaçar gider. İşi bilmeli. Şehir ne şehri, nereye taşınacak, oraya giderken, neler yapılacak, öncelikler nelerdir; bunları bilmeli. Para, personel, mekan, algı yönetimi nedir bilmiyorsa bir adamın ne işi var belediye başkanlığında? Gitsin, başka iş yapsın. Ne yaparsa yapsın; ama bizim milyonları temsil edecek insanın bu gücünün, birikiminin olması lazım." şeklinde konuştu.