Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş Açıklaması: Bir Televizyon Programına Çıkmak İsterim

AK Parti ile MHP 'nin Ankara Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş açıklaması. Özhaseki Mansur Yavaş ile televizyon programına çıkmak istediğini söyledi.

Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş Açıklaması: Bir Televizyon Programına Çıkmak İsterim

Son dakika açıklaması: Mehmet Özhaseki 'den Mansur Yavaş açıklaması.

Gazeteduvar 'da yer alan röportajda Mehmet Özhaseki' ye Mansur Yavaş'la bir televizyon programına çıkmak, kendisiyle Ankara'yı tartışmak ister misiniz?" sorusunu soruldu. 

Bu soruya Özhaseki şu cevabı verdi:

"Her zaman isterim, bunda bir sıkıntım yok. Zaten o konuda kendime özgüvenim var. Ancak Partimiz karar verirse ki, yaklaşık on yıldır, parti genel merkezi adayların tartışma programlarının kavgaya dönüştüğü milleti de bunalttığıyla ilgili kanaat sahibi olduğu için o prensip itibariyle duruyor. Ben önümüzdeki günlerde şahsen Tayyip Bey izin verirse çıkmak, tartışmak isterim.

ANKET AÇIKLAMASI

Anketlerde Mansur Yavaş 'ın önde olduğu sorusuna Özhaseki şu cevabı verdi:

"Mansur Bey'e bakarsan yüzde 80'leri buluyor o (gülüyor). İlk günlerde neredeyse öyle söylüyordu. Ben de öyleyse çalışmasın, çayını kahvesini içsin dedim. Yeni CHP yönetimi son birkaç yıldır özellikle bu taktiği uyguluyor. Referanduma giderken, cumhurbaşkanlığı seçiminde, genel seçimde yaptı. "Öndeyiz, öndeyiz, geliyoruz, aldık!"... O akşam oluyor, sandıklardan çıkan gerçekler yüzlerine çarpıyor, o zaman taktik değişiyor. "Oylar çalındı, sandık güvenliği yok! YSK yok mu zaten! Hiç güvenilmez bunlara!"... Dört seçimdir böyle. Hiç değişmiyor."

Kamubulteni.com  | Ankara