Mansur Yavaş İYİ Parti'yi Reddetti Haberi Yalan Çıktı

Son dakika haberi: Son günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı çok geçen Mansur Yavaş'tan açıklama geldi.

Mansur Yavaş İYİ Parti'yi Reddetti Haberi Yalan Çıktı

Mansur Yavaş 'tan son dakika İYİ Parti açıklaması geldi.

Bugün birçok basın ve yayın organında Mansur Yavaş 'ın İYİ Parti 'nin belediye başkanı adaylığı teklifini reddettiği iddiaları yer aldı. Bu iddialar sonrası bir açıklama yapan Mansur Yavaş, bilgi kirliliği yaratıldığını söyledi ve "CHP ile arasını bozamadık. Bari İYİ Parti ile arasını bozalım asparagası" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'ın, Meral Akşener ile gerçekleştirdiği görüşmesinde, İYİ Parti'nin Ankara adayı olma teklifine 'hayır' dediği  iddiaları birçok intenret sitesinde yer aldı. CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında kulis bilgisi olarak aktardı ve Akşener'le Yavaş'ın iki gün önce görüştüklerini söyleyerek bu iddiayı ortaya arrı.

Ancak bu iddiaya Mansur Yavaş'tan yalanlama geldi.

Yavaş, Twitter adresi üzerinden konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Mansur Yavaş yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"CHP ile arasını bozamadık. Bari İYİ Parti ile arasını bozalım asparagası.. Bu bilgi kirliliği ve pis oyunlar bile iki partinin temiz siyaset için bir araya gelip Başkenti kazanmasını gerektiriyor. 31 Martta Ankara arınacak !"

Kamubulteni.com  | Ankara