KHK ile İhraç Edilen Memurları İlgilendiren Önemli Açıklama

KHK ile kamudan ihraç edilenleri umutlandıran son dakika açıklaması geldi. Temel Karamollaoğlu yaptığı açıklamada umut verici sözler söyledi.

KHK ile İhraç Edilen Memurları İlgilendiren Önemli Açıklama

KHK ile ihraç edilenleri ilgilendiren açıklama.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Habertürk TV 'de Kübra Par 'ın konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmedeki KHK'lılar detayını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmesinde KHK'lılara af sinyali aldığını belirten Temel Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

 "Ben şunu söyledim; bugün 150 bin civarında KHK ile görevlerinden uzaklaştırılmış insan var. Ayrıca farklı kanaatlerle ceza görmüş veya itham altında insan var. Bunların içinde mahkemeye gidip masum olduklarını ispat edip görevlerine dönemeyenler var. Başka işle uğraşamıyorlar. Ben 'Bunun üstesinden gelinmesi lazım, bunu yapacak olan sizsiniz, bu af yoluyla da olabilir. Kendiniz birtakım çalışmalar yapıyorsunuz, bu mağduriyetlerin gecikmeden giderilmesine ihtiyaç var' dedim. Kesin olarak bir ifade kullanmamasına rağmen bu konuda birtakım hazırlıkların yapıldığı intibası bende doğdu." 

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA