İsmail Küçükkaya'dan Flaş Fettah Tamince Açıklaması

Son dakika haberi: Gazeteci İsmail Küçükkaya 'dan Fettah Tamince hakkında bir son dakika açıklaması geldi.

İsmail Küçükkaya'dan Flaş Fettah Tamince Açıklaması

İsmail Küçükkaya 'dan flaş Fettah Tamince paylaşımı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya bir son dakika açıklamasında bulundu. Son günlerin gündem ismi olan Fettah Tamince 'nin kendisini aradığını söyleyen İsmailk Küçükkaya, Tamince 'nin kendisine hukuken haklı olma ihtimalinin mümkün olup olmadığını sorduğunu aktardı.

İşte İsmail Küçükkaya 'nın o paylaşımı:

Fettah Tamimce aradı ve ‘CHP Lideri ile polemiğe girecek değilim. Ama sadece şunu sormak istiyorum: Hukuken haklı olma ihtimalim yok mu?’"

FETTAH TAMİNCE 'NİN FETÖ İFADESİ

Aydınlık Gazetesi 'nin aktardığı haberde Tamince  emniyetteki 8 sayfalık ifadesinde FETÖ’yle bağını itiraf ediyor. FETÖ elebaşı ile nasıl tanıştığını, cemaatle lise yıllarında bir araya geldiğini anlatan Tamince şunları söylüyor:

“Ben 1986 yılında Van ilinden Antalya iline geldim. Burada Gazi Lisesi’ne kaydımı yaptırdım. Bu yıllarda ailemden uzakta yaşamam sebebiyle lise dönemimde Fetullah Gülen cemaatinin evlerinde kalan arkadaşlarla tanıştım. Bu cemaat ile ilk tanışmam bu şekilde olmuştur. Bu süreçten sonra arkadaşlarımın kaldığı evlere ve yurtlara gidip gelmeye başladım. Cemaate mensup üniversitede öğrenim gören abilerle görüşmeye başladım.” (Kaynak Aydınlık)

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA