İmamoğlu'nun Halk Ekmek AŞ'ye Atadığı İsim Tüm Maaşını Bağışladı

Son dakika : Halk Ekmek AŞ 'nin başına getirilen Özgen Nama , bu görevdeyken maaş almayacağını söyledi.

İmamoğlu'nun Halk Ekmek AŞ'ye Atadığı İsim Tüm Maaşını Bağışladı

İmamoğlu 'nun atadığı müdür maaşını bağışladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde Halk Ekmek AŞ ’nin başına  , Sancaktepe ’de beleidye başkanı seçilemeyen CHP adayı Özgen Nama 'yı getirdi. Bu atama sonrası  Nama bir açıklama yaptı ve çalışırken hiç maaş almayacağını , tüm maaşını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ’ne bağışlayacağını söyledi. Nama, “Ben bu görevden bir maaş almayacağım” dedi.

Halk Ekmek AŞ’ nin başına, Ekrem İmamoğlu ’nun ricasıyla geldiğini ifade eden Nama,   “Benim ne madden ne de manen bir işe ihtiyacım var” diyen Nama, Işık’ın “Peki niye kabul ettiniz o zaman?” sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"İmamoğlu’nun ricasıyla geldim, başkanın kentli yoksullara yönelik gıda programları var. Halk Ekmek bu programlar, projeler için hayati noktada bir kurum. Ve aslında kuruluşu itibarıyla da CHP’nin kurduğu halkçı bir kurum."

Hiç maaş almayacağını söyleyen Nama, "Ben bu görevden bir maaş almayacağım, bir huzur hakkı veriliyor onun da tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım." dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA