İmamoğlu Yıldırım Canlı Yayınını Kim Yönetecek? İşte O İsim

Son dakika haberi: Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım 'ın canlı yayınını kimin sunacağı konusu netleşiyor.

İmamoğlu Yıldırım Canlı Yayınını Kim Yönetecek? İşte O İsim

Yıldırım-İmamoğlu canlı yayınını kim yönetecek.

Ekrem İmamoğlu 'nun , CNN ekranlarında yarıda kalan programında yaptığı çağrı sonrası Binali Yıldırım canlı yayın teklifini kabul etmişti. Yıldırım 'ın canlı yayın teklifini kabul etmesi sonrası vatandaşlar  programın hangi kanalda ne zaman yapılacağını ve tartışmayı kimin yöneteceğüini merak etmeye başladı.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, yaptığı son dakika açıklamasında, AK Parti 'nin adayı ile görüştüğünü ve  Binali Yıldırım 'ın Uğur Dündar 'ın moderatörlüğünde yayına çıkmak istediğini belirtti. 

Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Binali Yıldırım’la konuştum az önce, ortak tv yayını için, “Benim tercihim tartışmayı Uğur Dündar'ın yönetmesi olur, mecraya gelince biz bir yerden yayını yaparız isteyen kanallar alır yayınlar” dedi."

UĞUR DÜNDAR 'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Uğur Dündar  ise bu açıklama sonrası sosyal medya hesabındna bir paylaşım yaptı ve  Candaş Tolga Işık'ın bu ifadelerine şu şekilde yanıt verdi:

"Binali Bey'in durüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim... Tabii kendisinden bu açıklamayı alan değerli meslektaşım Candaş Tolga Işık'a da.."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA