İmamoğlu ile Soylu Tokalaştı

Son dönemlerde tartışmalı olan iki isim Ekrem İmamoğlu ile Süleyman Soylu bir araya geldi ve tokalaştı.

İmamoğlu ile Soylu Tokalaştı

Son dakika: İmamoğlu ile Soylu bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir araya geldi. 

Diyarbakır, Mardin ve Van Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınması ve yerlerine kayyum ataması yapılması sonrası İmamoğlu ile Soylu arasında gerginlik başlamıştı. 

Soylu, İmamoğlu 'nun görevden alınan belediye başkanlarına ziyareti ile ilgili; "Başka işlerle meşgul olursan pejmürde ederiz." demişti. İBB Başkanı ise bu açıklamaya; "Kayyum meselesini ortaya getirmek, bunların tümü bir polemik. Ben kimin, ne diyeceğini umursamıyorum." dedi.

Süleyman Soylu, "Pejmürde ederiz" sözleriyle ilgili olarak daha sonra yaptığı açıklamda ise; "İstanbul ve Ankara için kayyum söz konusu değil. Terörü destekliyorsanız, teröre yardım ve yataklık yapıyorsanız, terörle irtibatınız varsa elbette devlet burada gereğini ortaya koyar. Ama ne İstanbul ne Ankara için böyle bir değerlendirmemiz söz konusu değil. Diyarbakır, Mardin ve Van'ı kurtarabilmek için bunu çarpıtıyorlar. Bu sulandırılmaya çalışılan bir değerlendirmedir." dedi.

YAN YANA GELDİLER: TOKALAŞTILAR

Karşılıklı açıklamalar sornası iki isim Adnan Menderes'i Anma Töreni'nde Menderes'in mezarı başında yan yana geldi. İkili anma töreninin ardından tokalaştı o anlar objektiflere yansıdı.

Kamubulteni.com  | Ankara