İbrahim Kalın ve İsrafil Kışla'ya Yeni Görev (Kalın ve Kışla Kimdir?)

Son dakika haberi: Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına iki yeni ismin atandığına yer verildi.

İbrahim Kalın ve İsrafil Kışla'ya Yeni Görev (Kalın ve Kışla Kimdir?)

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli atama kararları yayımlandı.

Bugün yayımlanan atama kararlarında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın 'a yeni görev verildi. Yayımlanan karara göre Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine 2 ismin atandığına yer verildi. İbrahim Kalın ile İsrafil Kışla isimleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevine atandı.

Söz konusu kararlar şu şekilde;

"Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 nci ve 13 üncü maddeleri gereğince, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Doç. Dr. İbrahim KALIN atanmış ve kendisine Büyükelçilik unvanı verilmiştir.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına, Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12 ve 13 üncü maddeleri gereğince İsrafil KIŞLA atanmıştır."

İSRAFİL KIŞLA KİMDİR?

Artvin Şavşat 'ta 10 Mart 1959 'da dünyaya gelen Kışla 'nın babasının adı Sultan Süleyman, anne adı Emine 'dir.

İlk  ve orteöğretiminin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitiren Kışla, İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kışla, 24. Dönemde Artvin Milletvekili seçildi. Kuveyt Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. AK PARTİ Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısıdır.

İngilizce, Gürcüce ve Arapça bilen Kışla, evli 5 çocuk babasıdır.

İBRAHİM KALIN KİMDİR?

Kamubulteni.com  | Ankara