Flaş Kulis Bilgisi: İki Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı

Kabine değişikliği ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Hürriyet 'ten Abdulkadir Selvi yaptığı son dakika açıklamasında iki yeni cumhurbaşkanı Yardımcısı ataması yapılacağını söyledi.

Flaş Kulis Bilgisi: İki Yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı

İki yeni Cumhurbaşkanı yardımcısı.

Son dönemlerde Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi gündemde çokça konuşuluyor. Muhalefet partileri sistemin yürümediğini , ekonominin daha da kötüye gittiğini söylerken  hükümet , sistemdeki sorunların giderilmesi sonrası işleyişin daha iyi olacağı , hükümet sisteminin değişmeyeceğini söyledi. 

Sistem tartışmaları devam ederken Hürriyet Gazetesi 'nden Abdulkadir Selvi, bugün bir yazı kaleme aldı. Selvi yazdığı yazısında sistemdeki düzenlemeler için son bilgileri verdi. 

Kulis bilgilerini paylaşan Abdulkadir Selvi, partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi 'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın kırmızı çizgisi olduğu , sistemin değişmeyeceğini aktardı. 

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ

Kabine değişikliği ile ilgili son kulis bilgilerini de aktaran Selvi, yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısı atamalarının yapılacağını söyledi.  İki defa tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur ittifakının adayı olan  Binali Yıldırım 'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirileceği aktarıldı.

Öte yandan Dışişileri ile ilgili bir tasarruf olursa da Mevlüt Çavuşoğlu 'nun da Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için düşünüldüğü aktarıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA