Flaş.. Bakanlar Değişmeyecek Ama

Son dakika haberi: Kabine revizyonu ile ilgili flaş bir bilgi daha geldi. İddiaya göre revizyon olmayacağı , Binali Yıldırım 'ın Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığına getirileceği ve ”Cumhurbaşkanı Yardımcılarına bağlı çalışacak bir Bakanlar Kurulu” modeline geçileceği bildirildi.

Flaş.. Bakanlar Değişmeyecek Ama

Kabine değişikliği için son dakika açıklaması.

İstanbul seçimleri sonrsı gündeme gelen , hakkında çokça yazılan kabine değişikliği için bir iddia daha geldi. Yapılan son dakika açıklamasında kabine değişikliği olmayacağı , sadece Binali Yıldırım 'ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığına getirileceği bildirildi. 

MAKAM ODASI HAZIRLANIYOR

Sözcü Gazetesi ’nden Başak Kaya, bugün kaleme aldığı yazısında , İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde 2. olan  Binali Yıldırım’ın, Fuat Oktay’dan sonra 2. Cumhurbaşkanı yardımcısı olarak, Beştepe ’de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde , koltuğa oturması bekleniyor.

İddiaya göre Cumhurbaşkanlığı 'nda , Binali Yıldırım için bir makam odası hazırlığı başladığı da belirtiliyor. 

Kaya , Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın yakın çevresinin kısa vadede bir kabine revizyonu olmayacağını söylediğini aktardı. 

KABİNE REVİZYONU YERİNE..

Bir diğer iddiaya göre kabine revizyonunun yerine  ”Cumhurbaşkanı Yardımcılarına bağlı çalışacak bir Bakanlar Kurulu” modelinin getirileceği ve yeni dönemin bu şekilde olacağı da iddia edildi.

Böylece  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcıları aracılığıyla bakanlıklar arasındaki koordinasyonu daha kapsamlı biçimde sağlayacağı aktarılıyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA