Fatih Portakal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Flaş Yalan Haber Cevabı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın yalan haber sözlerine Fatih Portakal 'dan ilk açıklama geldi.

Fatih Portakal'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Flaş Yalan Haber Cevabı

Son dakika: Fatih Portakal 'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'a yanıt.

Geçtiğimiz gün ABD 'ye gitmeden önce Atatürk Havalimanı 'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan , 

Fox muhabiri açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun tank-palet fabrikası ile ilgili bir iddiası vardı. Gizli kararname çıkarıldığı yönünde. Hem bu iddiayı hem de gelinen son noktayı size sormak isterim."

Cumhurbaşkanı Erdoğan buna cevap olarak şu ifadeleri kullandı:

"Bakın size çok açık bir söylüyeceğim. Fox TV’yi bir yalan medya olmaktan bir defa çıkarın. Bir defa dürüst olun. Ya Kılıçdaroğlu hayatını yalanlar üzerine düzenlemiş olan bir siyasidir. Türkiye’nin Cumhurbaşkanı buranın satın alma veya satma böyle bir şey olmadığını söylüyor. Hukukta bir kaide var. Önce onu öğreneceksiniz. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Müddei kim burada? Kılıçdaroğlu… Kılıçdaroğlu önce gerçekten Arifiye satılmış mı, satılmamış mı bunu ispat etmesi lazım. Burası kira ile bu gruba verilmiştir. Ve 50 milyon dolar buranın bütün bakımı, tamiri, şusu, busu vesaire. Bunlara da ayrıca bu harcamanın yapılması ile ilgilidir. 25 yıl süre ile de buraya kiralanmıştır. "

FATİH PORTAKAL 'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Fox Tv Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal ise bu akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın yalan haber  ithamına cevap verdi. 

İsim vermeden konuşan Fatih Portakal , "Biz yalan haber yapmıyoruz. Hiç yalan haber yapmadık. Yalan haber yapanlar başka yerlerde şimdi" dedi. 

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA