Faik Öztrak'tan Flaş Ankara Açıklaması: Belediyenin Araçlar..

CHP Sözcüsü Faik Öztrak 'tan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili flaş sözler geldi. Öztrak yaptığı açıklamada , büyükşehir belediyesindeki araçların AK Partili belediyelere hibe edilmeye başlandığını söyledi.

Faik Öztrak'tan Flaş Ankara Açıklaması: Belediyenin Araçlar..

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Bir basın toplantısı düzenleyen Öztrak, “Ankara Büyükşehir Belediyesi önemli bir farkla kazandığımız belediyelerden bir tanesi” dedi.

HİZMET ARAÇLARI AK PARTİLİ BELEDİYELERE HİBE EDİLİYOR

Öztrak açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Biz Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde kimsenin ekmeği ile oynamayacağız diyoruz. Kimseyi ötekileştirmemek, kimseyi dışlamamak bizim hedefimiz. Ama bir bakıyoruz, bu sabah itibarıyla bize gelen çok ciddi duyumlar var. Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait hizmet araçları AKP’li belediyelere hibe edilmeye başlanmış. Belediyeyi iş yapamaz hale getirmek kime yarayacak? Bu adımı son derece tehlikeli buluyoruz” dedi.

KAZANAN..

Seçimlerde kazananın demokrasi olduğunu söyleyen Öztrak açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

“Uzun bir gecenin ardından bu sabah Ankara, İstanbul, Adana, Mersin, Bolu’da ittifakın kazandığı iller ile uyandık

Martın sonu bu illerimizde bahar oldu. Gerçekten Türkiye demokrasi tarihinde görülmemiş bir seçim sürecinin ardından bir seçim gecesi yaşadık. Örgütlerimiz başında olan, gönüllülerle birlikte çalışan hukuk birimimize, Onursal Adıgüzel’e, Muharrem Erkek’e teşekkür ediyorum. Dün gecenin tek kazananı milli irade ve Türk demokrasisi. Hem dünyanın hem milletimizin demokrasimize duymuş olduğu güven tazelenmiştir. Dün gecenin tek kaybedeni devletin resmi ajansı Anadolu Ajansı’dır.”

Kamubulteni.com  |  Ankara