Ekrem İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan Açıklaması: Üzüldüğüm Konu..

Ekrem İmamoğlu 'ndan Ahmet Hakan hakkında son dakika açıklaması geldi. İmamoğlu yaptığı açıklamada, önceki akşam yapılan programdaki yaşananlara değindi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Ahmet Hakan Açıklaması: Üzüldüğüm Konu..

Ekrem İmamoğlu 'ndan Ahmet Hakan açıklaması.

Halk Tv ekranlarına konuk olan CHP 'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, önceki akşam CNN ekranlarında yayımlanan tarafsız Bölge adlı televizyon programında yaşananlara değindi.

Ekrem İmamoğlu 'nun açıklamaları şu şekilde;

AHMET HAKAN AÇIKLAMASI

"Benim gözümde gazeteci çok saygın bir yerde. Bana sorulan ters sorular beni rencide etmez. Ama şu tarafı üzer. Eğer bir savunma makanizması geliştiriyorsanız o zaman bir dakika derim. Benim dün akşam üzüldüğüm konu buydu. Sayın Hakan'ın bu tarafından şikayetçi değilim. Esas değinmemiz gereken konulara değinemedik."

YSK 'NIN GEREKÇELİ KARARI

"Şöyle 200 214 sayfa sızdırıldı herhalde, tabi şu tarafı var yeni gerekçeleri yazmak oradaki üyelerin işi. Bize göre demokrasiyi mahvettiniz ama neticede bir karar verdiniz o karar net. Şimdi yeni gerekçeleri oraya yazmak o 7 üyenin işi mi? işi derken siz itiraz edenlerin nesisiniz? Bu karar yok hükmünde olduğunda benim zihnimde her şeyi yazabilirler."

SAMANYOLU TV 'DE ÇALIŞTI İDDİASI

"Ben hayatım boyunca bütün paramı kendi işimden kazandım. Spor yorumculuğu yaptım birçok kanalda. CNN Türk, NTV, Samanyolu TV, TVNET'e çıktım. Oralarda çalışmadım, konuk olarak davet edildim. Ama ben Samanyolu'nun açılışına davet edilmedim, para toplamadım. Spor programına katılan bir sürü spor muhabiri var. Trabzonspor Başkanı da çıktı. Bir kanala çıkmakla insanlar itham edilmez. Ben hayatımda FETÖ'yü övmedim, hayatımda bir kelime bulamazlar. Bu ülkenin sıkıntıları var. Benimle uğraşacağınıza Ankara'da işinize bakın. Allah'ın bir kulu kazanacak bunu. Biz demokrasinin namusunu kurtarmak için çalışıyoruz. Bu kavramlarla siyaset üretmenin bir anlamı yok. İnsanlara moral vermek için çalışıyorum. Şu darboğazı seferberlik kavramı ile aşmalıyız."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA