Doktor Uyardı: İYİ Partili İsim İstifa Etti

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada İl Başkanı Ayhan Küçük'ün istifa ettiğine yer verildi.

Doktor Uyardı: İYİ Partili İsim İstifa Etti

Doktorlar uyardı İYİ Parti 'li isim partisinden istifa etti.

İYİ Parti Yalova İl Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan yazılı açıklamada, Ayhan Küçük 'ün partisinden istifa ettiğine yer verildi. Doktor uyarısı üzerine Küçük İYİ Parti 'den istifa etti. Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, partinin özellikle Yalova teşkilatının durumunu göz önünde alınarak sağlık durumunun yoğun, stresli ve zorlu başkanlık sürecine elverişli olmadığına yer verildi. Yapılan açıklamada, Küçük 'ün doktorların tavsiyesi üzerine il başkanlığı görevinden ayrılma kararını aldığına yer verildi.

Ayhan Küçük, yaşanan bu olay ile ilgili yaptığı açıklamada, görevine her daim hazır olduğunu Pashacasino söyledi. Parti içinde çalışmaya devam edeceğini söyleyen Küçük, rozetini çıkarmayacağını söyledi. 

KALP DAMARLARINDAN AMELİYAT OLMUŞTU

Öte yandan yapılan açıklamada, Küçük'ün genel seçim öncesi kalp damarlarından bir ameliyat geçirdiğine yer verildi ve istifanın nedeninin bu olduğu açıklandı.

Yapılan açıklamanın sonunda ise İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı 'na yeni il başkanı seçimi için  parti genel merkezinden gelecek açıklamanın beklendiğine yer verildi. Parti Genel merkezinden kararın kısa sürede geleceği ve yeni il  başkanının seçileceğine yer verildi.

Kamu haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, KPSS haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Kamubulteni.com | Ankara