Davutoğlu'ndan Son Dakika Pelikancılar Açıkalamsı

Son dakika haberi: Ahmet Davutoğlu, düzenlenen bir konferansta önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'ndan Son Dakika Pelikancılar Açıkalamsı

Eski Başbakan Davutoğlu Karabük'te Milli Türk Talebe Birliği tarafından Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Duruş Konuşmaları" adlı konferansa katıldı ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakanlık  görevinden ayrılma aşamasında gündeme gelen ve kamuoyunda 'Pelikancılar' olarak nitelendirilen iletişim grubuna yönelik de değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"İletişim teröristleri çıktı ki; ahlakı yerle bir etti. Kim bunlar, troller. Bunlar iletişim teröristleri. İnsanların şahsiyetini, haysiyetini, izzetini, yok yere bitirecek şekilde para ile tutulmuş adamlar, bir anda bir algı oluşturuyorlar. Her birimiz öyle şeylerle karşılaşıyoruz ki. Artık fikirler çarpışmıyor, kimin ne kadar trolu var ve karşı tarafa ne kadar zarar verebilir? Başbakanlıktan ayrılma süreci esnasında 'Pelikan dosyası' diye bir şey çıktı. Beni birazcık tanıyanlar için her birisi iftira olan şeyler. Peki kim bunu çıkarttı, belli değil. Ben biliyorum da toplum bilmiyor. Kendileri saklandılar. Nice hakaretler yaptılar. Bu sadece bana mı yapıldı? Bu bir çete. Çık ortaya, eleştireceğin şeyi eleştir, söyleyeceğin sözü söyle, vereceğin kavgayı ver. Ama şahsiyetsiz kimlikler arkasına kimliklerini gizleyerek saldırma. Böyle yapanları tutma. Hiç kimse birbirinden emin olamaz. Emin olma vasfını yitiririz. İletişim teknolojisi şimdi bir insanın itibarını çok kısa sürede yok edebilecek bir şey."