Bülent Arınç'tan Flaş Beka Sorunu Açıklaması

AK Parti eski Milletvekili Bülent Arınç, yaptığı son dakika açıklamasında beka sorununa değindi ve ülkede beka sorunu yoktur dedi.

Bülent Arınç'tan Flaş Beka Sorunu Açıklaması

Bülent Arınç 'tan flaş açıklama.

Geçtiğimiz Cuma günü eski Milletvekilleri ve TBMM Başkanlarının katılımı ile Ankara 'da düzenlenen toplantıya katılan Bülent Arınç flaş açıklamalarda bulundu. Özhaseki 'nin daveti üzerine düzenlenen toplantıya katılım yarı yarıya oldu.

Sözcü 'den Veli Toprak, bugün kaleme aldığı yazısında, Özhaseki'nin gecikmeli katıldığı toplantıda Bülent Arınç 'ın söz aldığı ve 50 dakikalık uzun bir konuşma yaptığını bildridi. Arınç, Cumhur İttifakı'nın adeta seçim sloganı yaptığı beka tartışması için flaş açıklamalarda bulundu.

BEKA SORUNU YOK

Arınç yaptığı açıklamada beka sorunu açıklamalarına tepki gösterdi ve şu ifadeleri kullandı:

“Şu anda ülkede beka diye bir sorun yok. Nerden çıktı bu beka meselesi. Seçim stratejimiz doğru değil” eleştirisinde bulundu.Kendisinin Hamamönü'nde ofisi olduğunu anlatan Arınç, Ankara adayı belirlenmeden önce esnafın nabzını tuttuğunu belirterek, “Görüştüğüm 10 kişiden 9'u Ali Babacan'ı istiyordu. Madem aday gösterilmedi, Özhaseki'nin gezilerine Babacan da davet edilsin, birlikte gezsinler” dedi. AKP'nin İzmir adayı Nihat Zeybekçi'nin ‘Şarap' ile ilgili sözlerine de atıf yapan Arınç, “Nasıl konuşuyor Allah aşkına, kim yönlendiriyor? Rahmetli Erbakan Manisa'ya gelmişti. ‘Hepsini denize dökmek lazım' diye bir konuşma yaptı, Manisa'da ben seçimi kaybettim. Nerede, nasıl mesaj verileceğini iyi belirlemek lazım”

KAMUBULTENİ.COM  |. ANKARA