Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'na: "Hayırlı Olsun"

Binali Yıldırım, Cuma namazı çıkışı basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım , Ekrem İmamoğlu 'nu tebrik etti.

Binali Yıldırım'dan Ekrem İmamoğlu'na: "Hayırlı Olsun"

Binali Yıldırım 'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması.

Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan ve seçimlerde Ekrem İmamoğlu 'nun ardından ikinci olan Binali Yıldırım Cuma namazı sonrası bölgede hazır bulunan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

DUYMAYANLAR İÇİN BİR DAHA DİYEYİM

Binali Yıldırım, İstanbul seçimlerini birinci sırada bitirerek kazanan Ekrem İmamoğlu için, “Bugün Berat Kandili. Aynı gün kendisine hayırlı olsun dedim. Duymayanlar için bir kez daha diyeyim: Hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Yıldırım açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Ama partimizin ve MHP’nin YSK’ya itiraz süreci devam ediyor. Yüksek Seçim Kurulu bir karar verecektir. Şimdi artık İstanbul’un beklediği hizmetlerin verilmesidir. Ben ülkeme hep hizmet ettim, etmeye de devam edeceğim. Bu hizmetleri yaparken en büyük makam: İnsanların gönlündeki makamdır. Şu da bilinmeli: Ben hali hazır İzmir milletvekiliyim.”

VERİ KOPYALAMA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ’ndeki veri kopyalama talimatı ile ilgili soruya ise, “Sayın İmamoğlu bunu yalanladıysa çok fazla söyleyecek bir şey yok. Ortalıkta evraklar dolaşıyor. Birisi herhalde başkanın imzasını taklit etti. Eğer öyleyse daha vahimdir. Elbette kurumla ilgili her türlü incelemeyi yaptırabilir ama bütün işlemlerin hukukun içinde yer alması esas olmaktadır” şeklinde yanıt verdi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA