Beştepe'deki Toplantı Başladı-Erdoğan'dan İlk Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe 'de büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi. İşte Cumhurbaşkanı 'nın açıklamaları.

Beştepe'deki Toplantı Başladı-Erdoğan'dan İlk Açıklama Geldi

Büyükşehir Belediye Başkanları Beştepe 'de.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın daveti üzerine büyükşehir belediye başkanları ve bakanlar Beştepe 'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi 'nde bir araya geldi.

Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye geçti ve konuşma yaptı.

İşte Erdoğan 'ın açıklamaları:

"Büyükşehirlerimizin değerli belediye başkanları, hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı külliyesine, bu gazi mekana hoşgeldiniz. Çok partili hayata geçtiğimiz 1946 yılından beri ülkemizdeki her seçim bir demokrasi şöleni havasında yapılmıştır. Türkiye 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerini de hamd olsun aynı coşkuyla tamamladı. Bu seçimlerde 30’u büyükşehir, 51’i il, 922’si ilçe 386’sı belde olmak üzere toplam 1389 belediye başkanımız milletimizin teveccühüyle göreve başladı.

DEMOKRASİNİN ZAFERİ

Böylesine büyük bir seçimi başarıyla neticelendirmiş olmamız hiç şüphesiz demokrasimizin zaferidir. Eleştirilere verilecek en büyük cevabımız ülkemizde neredeyse her vatandaşımızın içerisinde yer aldığı geniş demokrasi ve özgürlük tablosudur.

Seçim sürecindeki rekabeti meydanlarda bırakan, milletimizin iradesine herkesin teslim olduğu bu güzel manzara geleceğimizin de en büyük teminatıdır.

HER BİRİNİZİ AYRI AYRI TEBRİK EDİYORUM

31 Mart seçimlerinde elde ettiğiniz başarılardan dolayı her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.

Seçildiğiniz gün itibariyle size oy versin vermesin şehrinizdeki herkesin belediye başkanı olarak görev yapacağınıza inanıyorum. Biz de tüm belediye başkanlarımıza aynı samimiyetle yaklaşıyoruz.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA