BBP Lideri: Bedelleri Ödeyeceğiz

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bir son dakika açıklamasında bulundu. Destici açıklamasında terörle mücadele ile ABD sorununa değindi.

BBP Lideri: Bedelleri Ödeyeceğiz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, son dakika açıklamasında bulundu. Destici açıklamasında, "Hangi bedeli ödememiz gerekirse bugün o bedeli ödeyeceğiz. Hem kendi topraklarımızı hem de hududumuzun öbür tarafındaki bundan 100 sene önce bizim toprağımız olan ve şu anda da kardeşlerimizin yaşadığı toprakları terör örgütü ve onların destekçilerinden temizlemek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Partisinin Osmaneli İlçe Başkanlığı binasının açılış törenine katılan ve burada konuşma yapan Destivi, yeni kurulan hükümet sisteminde gensoru ve güvenoyu gibi problemleri ortadan kaldırdığını belirtti.

Destici açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"İçeride verdiği destek yetmedi, şimdi ne yaptı Suriye'yi karıştırarak PKK, PYD, YPG adıyla yeni terör örgütleri kurdurdu. Onlar üzerinden de Türkiye'ye saldırmaya başladı. Türkiye bunu fark etti. Önce Fırat Kalkanı Harekatı ile PKK'yı nefes alamaz hale getirdi. Daha sonra İdlib operasyonu ve en nihayetinde Afrin operasyonu, ardından da Sincar operasyonu ve tabii bunların hepsini Türkiye yapmak zorunda, Türkiye bunları görmezden gelmezdi. Eğer biz bugün Sincar'ı görmezden gelirsek ikinci bir Kandil'i karşımızda görürüz."

Terörle mücadeleye de değinen Destici açıklamasını şu şekilde sonlandırdı:

"Onun için hangi bedeli ödememiz gerekirse bugün o bedeli ödeyeceğiz. Hem kendi topraklarımızı hem de hududumuzun öbür tarafındaki bundan 100 sene önce bizim toprağımız olan ve şu anda da kardeşlerimizin yaşadığı toprakları terör örgütü ve onların destekçilerinden temizlemek zorundayız. Biz coğrafyamızı temizlemek zorundayız."

Kamubulteni.com | Ankara